Corona

Maatregelen H10 Conquistador tegen coronavirus (Covid-19)

Vanaf 1 juli is het voor toeristen weer toegestaan om naar Spanje op vakantie te gaan. De Spaanse overheid heeft hotels geïnformeerd over de coronavirus (COVID-19) maatregelen. Ondertussen zijn er, om de gezondheid te waarborgen en het vertrouwen te helpen herstellen, richtlijnen opgesteld voor de gezondheid en veiligheid van de overheid voor elke sector van de toeristische sector. Voor hotels betekent dit meerdere keren per dag een krachtige reiniging en desinfectie door personeel dat persoonlijke beschermingsmiddelen draagt, evenals veranderingen in de gastervaring, zoals een verbod op buffetten.

Na de aankondiging van het ministerie begonnen hotels hun faciliteiten, inclusief buffetten, stranden, lobby’s en zwembaden, te ontwerpen om sociale afstand te garanderen. Hotel H10 Conquistador werkt net als alle andere hotels mee aan de veiligheidsmaatregelen van het ministerie tegen corona.

Algemene regels Spaanse overheid

Veel hotels installeren schermen tussen tafels in hun eetkamers en introduceren gespreide dinertijden en roomservice door personeel in maskers en handschoenen. De kamers zijn meer schoon te vegen, met koffiezetapparaten, extra beddengoed en decoratie verwijderd. Het overheidsprotocol stelt ook voor om tapijten en minibars te verwijderen. En wanneer gemeenschappelijke ruimtes zoals zwembaden en sportscholen kunnen worden heropend, zullen er strikte sociale afstands- en desinfectieregelingen zijn.

  • Schermen tussen tafels
  • Gespreide dinertijden
  • Roomservice door personeel in maskers en handschoenen
  • Extra beddengoed
  • Mogelijk worden tapijten en minibars verwijdert (nog niet zeker)
  • Sociale afstandsregelingen
  • Desinfectieregelingen

Overige informatie H10 Conquistador